Preloader
 • Eftermesse-udsalg

  Eftermesse-udsalg!

  Det betoninventar vi havde med på HL17-messen sælger vi nu. Få chancen for at få nogle ekstraordinære møbler til en helt ekstraordinær lav pris.

  SE MØBLERNE HER
 • Vinder af Årets bænk

  Vinder af "Årets bænk 2017"

  Den interaktive E-bænk løb med prisen som ”Årets bænk” da Have & Landskab første gang kårede Publikumsprisen på baggrund af stemmer fra udstillingens gæster.

  Læs mere her
 • Arrow bænk

  Arrow bænk

  Den moderne Arrow bænk med det grafiske udtryk er både flot som enkeltstående bænk og når den placeres i grupper eller i forlængelse af hinanden.

  Bellitalia er en førende italiensk producent af moderne og unikt betoninventar og vi er i Urban Elements stolte af at være eneforhandler af deres produkter i Danmark.

  Se mere betoninventar fra Bellitalia
 • Inspirerende belysning fra Platek

  Smart belysning

  Moon pullertlampen er fremstillet af ekstruderet aluminium. LED-kilden er integreret i lampen for at undgå hærværk og produktet har ingen synlige skruer.

  Belysning fra Platek
 • Urban Straight Line

  Urban Straight Line

  Urban Straight Line er en klassisk bænk, der passer ind til alle omgivelser. Den er designet i samarbejde med arkitekt Marianne Rimer fra GHB Landskabsarkitekter A/S.

  Urban Straight Line
 • Terrorsikret byrumsinventar

  Terrorsikret byrumsinventar

  Mange steder med mange mennesker, bliver der sat betonchikaner op. Deres uskønne fremtoning minder os om terror-problematikken, men øger ikke sikkerheden væsentligt.

  Det er muligt at skabe kønnere og mere sikre løsninger med de nye produkter fra Urban Elements. Designet er gennemtænkt og materialerne er optimale til formålet.

  Se mere terrorsikret byrumsinventar her